Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Uitgesteld: Workshop Horsterwold, de stille kern

april 24 van: 08:30 tot ca.12:30

€32,50

In verband met de restricties van de overheid als gevolg van de Corona uitbraak wordt deze workshop tot nadere datum verplaatst. Blijf de website volgen om op de hoogte te blijven wanneer deze workshop wordt gepland.

Tijdens deze workshop hebben we de kans om koniks, reeën, damherten, vossen, roof- en andere soorten vogels of amfibieën in hun natuurlijke habitat fotograferen.

Midden in de Flevopolders ligt het Horsterwold. Een prachtige en gevarieerde natuurlijke omgeving waar we van het pad af mogen en soms bijzondere ontmoetingen zullen hebben. We bezoeken tijdens deze workshop de stille kern. 

We beklimmen de uitkijktoren waarbij we kans hebben om een kudde Koniks mooi in beeld te krijgen. De kudde in dit gebied is ongeveer 100 dieren groot en ze hebben hier voldoende ruimte om zich vrij te bewegen. Ook treffen we enkele poelen aan waarbij de kans om kikkers op een mooie manier te fotograferen zeker aanwezig is. In dit gebied kun je ook mooie landschapsplaatjes schieten.

Daarna trekken we van de paden af en verkennen we de natuur op zoek naar mooie momenten en plaatjes. 

In deze workshop behandelen we de verschillende onderdelen van fotograferen, de instellingsmogelijkheden van je camera (we gaan zoveel mogelijk op de M-stand werken) om onder verschillende omstandigheden een mooie foto te maken (veel of weinig licht / stilstaande of bewegende onderwerpen) en hoe je ‘anders’ kunt kijken naar al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Ik probeer zoveel mogelijk nuttige maar vooral praktische tips te geven. Uiteraard gaan we er ook voor om jou de mogelijkheid te bieden om mooie plaatjes te schieten.

Deze workshop is met name geschikt voor fotografen die een camera met instellingsmogelijkheden hebben, vaak op de automaatstand fotograferen en zich wil verbeteren in techniek en anders leren kijken.

Onder leiding van natuurliefhebber Anton van Beek (www.antonvanbeek.nl) gaan we in het Horsterwold het avontuur tegemoet. Ik geef je tijdens deze workshop advies over standpunt, licht, compositie, bewegende en stilstaande onderwerpen.

Groepsgrootte: minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers

Wil je mee? Meld je dan aan d.m.v een email naar Workshop@antonvanbeek.nl ik stuur je dan een betaalverzoek. Nadat ik het geld heb ontvangen ontvang je een week voor deze activiteit alle relevante informatie en verzamellocatie voor de workshop.

Ik wil je nieuwe inzichten bieden in een prachtige omgeving en je vooral deze dag laten genieten van de omgeving en dat je bruisend van nieuwe energie en inspiratie weer naar huis gaat.

Als het nat weer is trek dan laarzen of waterdichte schoenen aan. Een lunchpakket en voldoende drinken neem jezelf mee.

Gegevens

Datum:
april 24
Tijd:
08:30 tot ca.12:30
Kosten:
€32,50
Evenement Tags:
Website:
https://www.antonvanbeek.nl/workshops-in-het-horsterwold/

Organisator

Anton van Beek
Telefoon:
0643278445
E-mail:
workshop@antonvanbeek.nl
Website:
https://www.antonvanbeek.nl/workshops-in-het-horsterwold/

Locatie

Zeewolde
Nederland + Google Maps