Fotografieworkshop – Paddestoelen

Midden in de Flevopolders ligt het Horsterwold. Een prachtige en gevarieerde natuurlijke omgeving waar we van het pad af mogen en soms bijzondere ontmoetingen zullen hebben.

In de herfstperiode is deze locatie ideaal om op zoek te gaan naar paddenstoelen. Een groot aantal soorten bedekt de bosbodem en het rottende hout. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de macrolens of (als je die hebt) een creatieve vintagelens. Vergeet ook niet een lampje of flitser met voldoende batterijen mee te nemen en een statief.

In deze workshop hebben we vooral aandacht voor microfotografie en behandelen we de verschillende onderdelen. We kijken wat de mooiste standpunten zijn, hoe je met je achtergrond en het (vaak schaarse) licht omgaat om toch mooie plaatjes te schieten.

Ik probeer daarbij om de deelnemers zoveel mogelijk nuttige maar vooral praktische tips te geven. Uiteraard gaan we er ook voor om jou de mogelijkheid te bieden om mooie plaatjes te schieten.

Deze workshop is met name geschikt voor fotografen die graag wat meer tijd en aandacht willen geven aan macrofotografie en zich wil verbeteren in techniek en anders leren kijken.

Onder leiding van natuurliefhebber Anton van Beek (www.antonvanbeek.nl) gaan we in het Horsterwold het avontuur tegemoet. Ik geef je tijdens deze workshop advies over standpunt, licht, compositie en hoe je de paddenstoelen het beste kunt fotograferen.

Datum: 25 september van 09:00 tot ca. 13:00 uur

Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers

Kosten voor deze workshop: € 42,50 p.p.

Wil je mee? Meld je dan aan d.m.v een email naar Workshop@antonvanbeek.nl ik stuur je dan een betaalverzoek. Nadat ik het geld heb ontvangen ontvang jee een week voor deze activiteit alle informatie en verzamellocatie voor de workshop.

Ik wil je nieuwe inzichten bieden in een prachtige omgeving en je vooral deze dag laten genieten van de omgeving en dat je bruisend van nieuwe energie en inspiratie weer naar huis gaat.

Als het nat weer is trek dan laarzen of waterdichte schoenen aan. Een lunchpakket en voldoende drinken neem jezelf mee.