Met veel liefde en passie verzorg ik ook uw projecten.

Ik heb bijvoorbeeld diverse trainings- en bedrijfsfilms gemaakt. Ook fotografie projecten kan ik voor u uitvoeren. Voor het Flevoziekenhuis heb ik in een samenwerking met Michiel Leegerstee foto’s van het stadsbeeld van Almere op muren van 6 meter breed en 2 meter hoog geleverd, indrukwekkend groot (en mooi).

Ook hebben we voor het ziekenhuis in Almere diverse foto’s geleverd die op acrylglas met afmetingen van 50 cm hoog en 100cm breed zijn geleverd, allemaal topkwaliteit producten waar ze nog jarenlang plezier van zullen hebben.

Daarnaast kan ik reportages verzorgen van bijvoorbeeld sport evenementen, braderieën of bijeenkomsten. Uiteraard bespreek ik graag met u waar u behoefte aan hebt of wat uw bijzondere wensen zijn.

Samen bespreken we de mogelijkheden en mogelijkheden voor uw vraag of situatie. Ik zal met liefde en aandacht uw opdracht uitvoeren.

We maken heldere en duidelijke afspraken vooraf. De foto’s kunnen vooraf worden gepresenteerd door middel van een beveiligde webpagina en de afdrukken of afwerking worden door professionele partners uitgevoerd.

Vragen? Mail uw vraag dan via deze link en u krijgt snel een reactie en/of een voorstel.