Weinig voorrechten zijn zo waardevol als het ophalen van herinneringen. Daarom breng ik als fotograaf het liefst de sfeer en dierbare momenten rondom en tijdens de uitvaart (het afscheid) op een respectvolle manier in beeld.

Tijdens de laatste levensfase zijn de emoties vaak hoog en erg intens, daardoor kan het zijn dat mooie, dierbare momenten vaak onbewust aan je voorbijgaan. Troostvolle herinneringen na een uitvaart worden dan ook vaak in alle drukte en hectiek gemist, dat is natuurlijk logisch omdat een afscheid vaak in een roes wordt beleefd.

Belangrijke momenten van liefde en warmte gaan soms zomaar langs je heen. Juist dan kan uitvaartfotografie voor mensen veel betekenen! Een liefdevolle blik, een hand op een schouder, een zakdoek… dat tedere gebaar… Allemaal intieme momenten die ik als fotograaf vastleg, als dierbare herinnering om later nog eens op terug te kijken.

Het vastleggen op foto van een afscheid is niet alleen waardevol voor kinderen. Ook jongeren, volwassenen en zelfs ouderen geven aan dat het vastleggen van het afscheid hen helpt om na een verlies het leven weer op te pakken. Uitvaartfotograaf-Almere.nl zorgt voor iets blijvends: het houdt herinneringen levend en voorkomt dat die herinneringen vervagen.

In de praktijk ga ik respectvol om met de situatie en probeer beelden vast te leggen vanuit de gedachte wat de nabestaanden mooi zouden vinden. Daarvoor maak ik graag vooraf een afspraak voor een kennismaking en om alle wensen te bespreken.

De foto’s worden professioneel nabewerkt en in overleg met de nabestaanden op de afgesproken manier geleverd.

Wilt u meer weten? Bel mij dan via mijn mobiel 06 432 784 45 of neem dan even contact op via dit formulier. Liever eerst weten welke kosten u mag verwachten? Klik dan hier.