Het is mijn passie om andere mensen enthousiast te krijgen voor al het moois wat de natuur ons heeft te bieden. Momenteel ben ik nog aan het revalideren maar de verwachting is dat ik medio mei/juni weer actief kan zijn met de privé workshops.

De privé workshops zijn voor 1 tot maximaal 3 personen rondom de Oostvaardersplassen en/of het Horsterwold. Deze workshops zullen vaak op vrijdag worden gegeven., een datum wordt vooraf met elkaar afgesproken.

Tijdens deze workshop gaan we op ‘jacht’ om mooie foto’s te maken van verschillende vogels en andere dieren die we tegen komen. Tijdens de workshop bespreken en behandelen we specifieke vragen zoals het maken van scherpe foto’s van vliegende vogels, compositie en andere relevante zaken om mooie foto’s te kunnen maken.

Wilt u graag uw camera beter leren gebruiken en bijvoorbeeld op de M-stand fotograferen en tegelijk een mooie natuurwandeling maken met serieuze kansen op mooie foto’s? Dan is een privé workshop wellicht iets voor u en/of uw partner of vriend/vriendin.

Kosten voor een 3 uur durende wandeling met workshop zijn € 140,- voor 1 persoon, voor 2 personen geldt een tarief van € 90,- per persoon, bij 3 personen € 65,- per persoon.

Tijden privé workshops behandelen we verschillende onderdelen van fotograferen zoals de instellingsmogelijkheden van je camera (we gaan zoveel mogelijk op de M-stand werken). Je wilt tenslotte onder verschillende omstandigheden een mooie foto te maken (veel of weinig licht / stilstaande of bewegende onderwerpen). We behandelen ook hoe je ‘anders’ kunt kijken naar al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Ik probeer zoveel mogelijk nuttige maar vooral praktische tips te geven.

Heb je vragen? Mail je vraag dan naar antonvanbeek@me.com

Torenvalk