Naast de Oostvaardersplassen hebben we midden in de Flevopolders het grootste loofbos van Nederland, het prachtige Horsterwold. Een zeer gevarieerde natuurlijke omgeving waar je ook van het pad af mag en soms bijzondere ontmoetingen kan hebben.

Workshops

Op verschillende locaties in de Oostvaardersplassen en het Horsterwold geef ik zo nu en dan workshops voor kleine groepen fotografen die graag op de M-stand willen leren fotograferen. Deze workshops zijn geschikt voor mensen die op een ontspannen manier meer willen leren over de mogelijkheden van de camera maar ook willen genieten van een mooie wandeling in de natuur.

Privé workshops

Wilt u alleen of met een of twee personen een privé-fotografieworkshop boeken? dat kan ook, speciale wensen, locatie en bijzonderheden bespreken we vooraf zodat de dag zelf altijd een succes zal zijn.

Op deze pagina zal ik de workshops plaatsen en zichtbaar maken. Kom dus regelmatig even kijken of er nieuwe updates zijn.

In deze workshops behandelen we verschillende onderdelen van fotograferen zoals de instellingsmogelijkheden van je camera (we gaan zoveel mogelijk op de M-stand werken). Je wilt tenslotte onder verschillende omstandigheden een mooie foto te maken (veel of weinig licht / stilstaande of bewegende onderwerpen) en we behandelen ook hoe je ‘anders’ kunt kijken naar al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Ik probeer zoveel mogelijk nuttige maar vooral praktische tips te geven.

Heb je vragen? Mail je vraag dan naar workshop@antonvanbeek.nl