Fotografie workshops

Naast de Oostvaardersplassen hebben we midden in de Flevopolders het grootste loofbos van Nederland, het prachtige Horsterwold. Een zeer gevarieerde natuurlijke omgeving waar je ook van het pad af mag en soms bijzondere ontmoetingen kan hebben.

Op verschillende locaties geef ik zo nu en dan workshops voor fotografen die graag op de M-stand willen leren fotograferen. Deze workshops zijn geschikt voor mensen die op een ontspannen manier meer willen leren over de mogelijkheden van de camera maar ook willen genieten van een mooie wandeling in de natuur.

Ook voor privé-wandelingen of fotografie-workshops voor uzelf of met een beperkt aantal mensen kunt u mij benaderen. Speciale wensen en bijzonderheden bespreken we vooraf zodat de dag zelf altijd een succes zal zijn.

Op deze pagina zal ik de workshops plaatsen en zichtbaar maken. Kom dus regelmatig even kijken of er nieuwe updates zijn.

We gaan steeds met een kleine groep (maximaal 10 personen) plekken bezoeken waarbij de kans bestaat dat je de dieren in hun eigen habitat kunt observeren en fotograferen.

In deze workshops behandelen we verschillende onderdelen van fotograferen zoals de instellingsmogelijkheden van je camera (we gaan zoveel mogelijk op de M-stand werken). Je wilt tenslotte onder verschillende omstandigheden een mooie foto te maken (veel of weinig licht / stilstaande of bewegende onderwerpen) en we behandelen ook hoe je ‘anders’ kunt kijken naar al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Ik probeer zoveel mogelijk nuttige maar vooral praktische tips te geven.

Heb je vragen? Mail je vraag dan naar workshop@antonvanbeek.nl